Str: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14   Dolje
Ispis
Autor Tema: HUMOR(vicevi, zafrkancije, smješne slike)  (Posjeta: 5272 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jovanka
Član

« Odgovor #105 : Ožujak 09, 2010, 10:55:17 »

Sudija pita svedokinju:

- Koliko imate godina?

- Blizu sam cetrdesetoj.

- A sa koje strane?

Obavijest MUP-a RH:
Obavijestavamo vas da vam se brise kazna od 2 kaznena boda.
Ustanovljeno je da ono sto ste puhali prometnom policajcu nije bio ALKOTEST.

Na audiciji za lokalnog TV voditelja pojavi se naocit mlad covek.
Izgovori jedan tekst i namigne.
Izgovori drugi tekst i namigne..i tako do kraja.
Zadovoljio je sve kriterijume komisije,ciji su clanovi zatim upitali kako se resitiproblema sa namigivanjem.

-Nista zato, popicu andol i tikovi ce prestati.Hocete li da vidite?

Poce da vadi iz dzepova i izvadi 20-ak kondoma.
Konacno pronadje andol.Popije ga i tikovi zaista prestanu.

-OK!Primljeni ste na posao.Samo nam recite sta ce vam toliki kondomi?
-Ma,to ovi iz apoteke..Kazem im "dajte mi andol", i namignem ,a oni mi daju kondome!

Evidentirano
jovanka
Član

« Odgovor #106 : Ožujak 31, 2010, 05:38:16 »

Vratio se Mujo iz inostranstva, pun para. Pita ga Haso:
• Odakle ti tol'ke pare bolan?
• Cistim atomske bombe! - rece Mujo.
• A jel' te strah da ta bomba ne eksplodira?
• A sta mene briga, nije moja!

- Kad sam imao trinaest godina, nadao sam se da cu jednog dana imati djevojku.

- Sa sesnaest godina imao sam djevojku, ali nije imala strasti, pa sam zakljucio da mi treba strastvena djevojka sa zivotnim zarom.

- U gimnaziji sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je bila suvise emotivna. Sve je bilo dramaticno, bila je kraljica drame, cijelo vrijeme je plakala i prijetila samoubojstvom. Tada sam zakljucio da mi je potrebna djevojka sa stabilnom osobnosti.

- S 23 godine sam nasao vrlo stabilnu djevojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbudjivala ni oko cega. Zivot je postao toliko dosadan da sam zakljucio da mi treba malo uzbudljivija djevojka.

- S 27 godina nasao sam uzbudljivu djevojku, ali nisam mogao drzati korak s njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigdje ne zadrzavajuci. Cinila je lude iznenadne stvari i cinila me je isto toliko jadnim koliko i sretnim. U pocetku je bila zabavna i vrlo energicna, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlucio da nadjem djevojku koja ima jasne ciljeve.

- Kad sam napunio 31 godinu, nasao sam pametnu, ambicioznu djevojku, koja je stajala cvrsto na zemlji i nju sam ozenio. Ona je bila toliko ambiciozna da se razvela od mene i uzela mi sve sto sam imao.

- Sada sam malo stariji i mnogo mudriji i trazim samo djevojku s velikim sisama.

Dosao novi kapetan u odred legije stranaca, koji se nalazio duboko u Sahari. Posto je znao da tamo nema zena na stotine kilometara okolo, pitao je vojnike kako oni regulisu takve potrebe.
- Pa, uzmemo kamilu i...i...i... Odgovori mu jedan.
- Dobro. Hvala na savetu! - namignu mu kapetan, jer je shvatio poruku.
Izabere on kamilu i pocne radnju. Kad ga ugledase dva vojnika, odvalise se od smeha.
- Zar niste rekli da uzmete kamilu i...
- Uzmemo kamilu...i...sednemo na nju...i...odemo 2 kilometra do jedne oaze, a da vidis tamo harema!

U velikoj robnoj kuci, jedna zena prilazi poslovodji i pita:

- Da li zaposljavate nove prodavacice?
- Ne, imamo ih i previse.
- Onda mi posaljite jednu! Cekam vec pola sata da me netko usluzi!

Dosao Bosanac u Amsterdam i video prostitutku u izlogu, pa prisao, pokucao na staklo i pita:
• Kol'ko kosta?
• 50 eura. - odgovara prostitutka.
• Pa nije puno, jel' to duplo staklo?

Pricaju dve plavuse u parku:
- Vidis ona dva muskarca? Onaj s leve strane je moj muz, a onaj s desne svaler!
- Cudno, a kod mene je obrnuto - odgovori joj druga.

Pri?aju dve susede:

- Draga moja, sta je to sa vama? Da li ste jako bolesni?
- Ja? Bolesna?! Zdrava sam k'o dren! A zasto me to pitate?
- Pa, cujte, vidim da vam vec tri dana za redom svako jutro dolazi doktor.
- Oprostite, molim vas, kad je vama svako jutro dolazio onaj pukovnik, meni nije bilo ni na kraj pameti da pomislim kako je možda poceo rat.

Srele se dve plavuse i komentiraju jucerasnji nestanak struje. Prva kaze:
-Ja sam ti bila u liftu i provela sam sama dva sata zatvorena u mraku!
-To nije nista, kaze druga, ja sam dva sata stajala na pokretnim stepenicama.

Vozi baba ficu i udari u lezeceg policajca. Otpadne guma na autu a baba pocne psovat. Prilazi joj policajac i kaze:
"Gospodjo, ma ne brinite, blizu je automehanicar"
A baba odgovori:
"Ma nije mi do gume, al niste morali vaseg kolegu bas tu da sahranite...."

Evidentirano
jovanka
Član

« Odgovor #107 : Travanj 10, 2010, 09:04:05 »

Jedan bracni par odlucio je ove zime provesti jednu sedmicu u juznim krajevima. Iz poslovnih razloga muz je otputovao jedan dan pre svoje zene.
Kada je stigao, usao je u hotelsku sobu, izvadio svoj laptop i odmah poslao mail svojoj zeni. Medjutim u E-mail adresi izostavio je jedno slovo tako da je mail stigao udovici koja je upravo pokopala svoga muza.
Ta ista upravo je pregledala svoju postu, kako bi eventualno procitala sucuti svojih prijatelja i poznanika...
Kada njen sin ulazi u sobu vidi svoju majku kako onesvescena lezi na podu.
Njegov pogled pada na monitor gde stoji:
Za: moju preostalu zenu
Od: njenog prerano otputovalog muza
Predmet: stigao sam
Najdraza, upravo sam stigao. Vec sam se snasao i vidim da je sve spremno za tvoj sutrasnji dolazak!
Zelim ti lep put i ocekujem te.
S ljubavlju tvoj muz!
P.S. Pakleno je vruce ovde dole!

Ko je:
-STATISTICAR: To je onaj koji je dobar sa brojevima ali poseduje dovoljno jaku licnost da ne bi bio inzinjer.
-KVANTNI FIZICAR: To je slep covek u mracnoj sobi, koji trazi crnu macku koja nije tamo.
-PROGRAMER: To je onaj koji ti resi problem koji nisi ni znao da imas, i to na nacin koji ne razumes.
-BOY SCOUT: Decak obucen kao kreten kome komanduje kreten obucen kao decak.
-DIPLOMATA: To je onaj koji ti kaze da ides do djavola na takav nacin da jedva cekas da pocne putovanje.
-EKONOMISTA: To je strucnjak koji ce znati sutra zasto se ono sto je predvideo juce nije dogodilo danas.

Šta je:

-INFLACIJA: Morati ziveti placajuci cene sledece godine platom iz prethodne.
-LJUBAV: Rec od pet slova, dva samoglasnika, tri suglasnika i dva idiota.
-JEZIK: Seksualni organ koji neki degenerici koriste za govor.
-GLAVOBOLJA: Kontraceptivno sredstvo najcesce korisceno od strane zena 90-ih.

5. april
URRAAAA, DOBILA SAM VOZACKU DOZVOLU! Napokon mogu da vozim svoj auto, a da mi instruktor stalno ne ponavlja: "Pazi! Pogresan smer. Pazi, pesak!"ili nesto slicno. Uopste ne razumem kako sam ga podnosila dve godine, kakvo zanovetalo!

8. april
Autoskola je priredila zabavu, jer sam polozila vozacki. Instruktori su bili stvarno ganuti. Jedan je cak rekao da ce dati prilog crkvi, za mene. Cini mi se da je jedan od njih imao suze u ocima, a jedan je rekao da ce se radi mene od srece napiti. Jako ljubazni ljudi, ali nekako mi se cini da moja vozacka nije toliko bitna za tolika preterivanja.

12. april
Kupila sam svoj crveni automobil! Nazalost, morala sam da ga ostavim u servisu da mi zamene zadnji blatobran, jer sam ubacila u "rikverc" umesto u prvu. Nemam prakse... tek nedelju dana vozim.

14. april
I, konacno, moj auto je tu! Bila sam tako zadovoljna da sam odlucila da se jos malo provozam. Verovatno su i drugi imali istu ideju, jer je iza mene odjednom bilo puno automobila. Trubili su kao ludi... verovatno je to bila svadbena kolona, pa sam im se i ja pridruzila i smanjila brzinu sa 15 na 10 km na sat. Verovatno im se to svidelo, jer su poceli još jace da trube...

22. april
Moje komsije su bas super. Napisali su veliki natpis "PAZI, KOMSINICA VOZI!" i dali su mi najvece parking mesto, a deci su zabranili da se igraju dok ja ne parkiram. Pretpostavljam, samo zato kako mi ne bi smetali. Kako su to dobri ljudi!

30. april
Drugi vozaci oko mene stalno trube, masu mi i pokazuju nekakve znakove. Mislim da je to vrlo ljubazno, ali je opasno. Neki tip mi je nesto govorio, ali ga nisam razumela, jer nisam nasla dugme za otvaranje prozora i umalo sam pogodila pesaka. Dobro je da sam vozila svojom standardnom brzinom... 15 na sat.

10. maj
Malo su cudni ti vozaci. Ne samo da stalno masu, nego stalno i vicu. Nikako da saznam sta hoce, jer jos uvek nisam nasla dugme za otvaranje prozora... Mozda zele da mi daju nekakve korisne informacije? Mislim da je tako, jer sam cula jednog kada je rekao: "Idi kuci, idi!". Neverovatno! Kako je znao da upravo vozim kuci!? Kad na?em dugme za otvaranje prozora, bice mi malo jasnije sta to pokusavaju da mi kazu...

19. maj
Nocu je grad vrlo slabo osvetljen. Danas sam prvi put izasla napolje nocu , pa sam morala stalno da drzim upaljena duga svetla, kako bih uopste nesto videla. Izgleda da su se i ostali vozaci, koji su vozili u susret, slagali sa mnom, jer su i oni odmah palili duga svetla. Jedino sto ne razumem, zasto su i trubili!? Mozda da prestrse i poteraju pse ili macke s puta? Kakvi ?udaci!

26. maj
Danas sam imala manju saobracajnu nesrecu . Usla sam na kruzni tok, a kako je bilo puno automobila (nisam sklona preterivanju, ali bilo ih je najmanje cetiri), nikako nisam mogla da izadjem. Kruzila sam i kruzila, trzila mogucnost za izlazak. Od kruzenja mi se tako zavrtelo u glavi da sam udarila u spomenik na sredini kruznog toka. Stvarno bi trebalo da ogranice voznju u kruznom toku na samo jedan automobil!

3. jun
Nesreca me drzi i drzi. Danas sam isla po auto u garazu , a kad sam izlazila na put, promasila sam pedalu te pritisnula gas umesto kocnice . Pogodila sam prolazeci auto, i razbila mu celu desnu stranu. To je bila cista slucajnost da sam udarila upravo mog instruktora voznje. Dobar covek... van svake sumnje. Ja sam stalno ponavljala da sam ja kriva, ali on je neprestano ponavljao drzeci se za glavu: "Oprosti mi Boze, molim te! Oprosti mi Boze , molim te!"

Evidentirano
jovanka
Član

« Odgovor #108 : Travanj 12, 2010, 02:29:17 »

Pita konobar gosta:
- Jeste li vi onaj kome su ukrali kisobran?
- Jesam. Pronasli ste ga?
- Ma ne, samo sam dosao da vam kazem da je prestala kisa.

Hvali se Mujo Hasi:
- Moja Fata tek juce naucila da pliva, a danas, eno je, vec sat i po roni.

Pridje momak zgodnoj, starijoj plavusi:

- Da li si udata?
- Da, udata sam za jednog doktora!

Momak je ponovo pita:

- A da li je tvoj doktor bogat?
- Pa ne mislis valjda da sam se udala zbog zdravstvenih problema?

Za 30 godina braka Fata priredila Muji veceru. Kaze Mujo:

- Fato, duso, sto si nam napravila za godišnjicu?

Kaze Fata:

- Cevape. - I iznese pred njega.

Mujo ostane u cudu: na tanjuru velika lepinja, dobro namocena i u njoj samo jedan mali cevap.

- Pa sto je ovo bona, samo jedan mali cevap u ovol'koj lepinji!?
- Eto, da vidis kako je meni bilo 30 godina s tobom!

Ulazi deda u javnu kucu,
jedva hoda, drzi stap u ruci.
Na vratima ga pitaju:
- Sto si dosao deda?
- Ja sam hteo malo sex-a ...
- Ajde bezi kuci, ti si svoje odradio
- A jesam?!?!?? .............Nista onda .......da platim...

Evidentirano
jovanka
Član

« Odgovor #109 : Travanj 13, 2010, 04:56:03 »

Bigamija je imati jednog muza ili zenu viska,
Monogamija je isto to.

Pusi zeka travu pod drvetom.Naidje dabar:
-Zeko daj mi malo.
-Bezi kad ti kazem.
-Daj samo jedan dim.
-Ajd' al' samo jedan dim.

Povuce dim i ode.Sretne ga slon i pita:
-Jeli dabre jesi li ti to duvao?
-Ma jesam.Zeka duva ispod drveta pa dao meni jedan dim.

Ode slon kod zeke i kaze:
-Zeko daj mi jedan dim.
-Bezi jesam li ti malopre dao,vidi nasta sada licis.

Evidentirano
jovanka
Član

« Odgovor #110 : Travanj 16, 2010, 05:52:44 »

Svestenik vozi putem i stopira ga kaludjerica. Ona udje u kola, prekrsti noge u koje se vozac zagleda i zamalo izazove incident. Zatim vozi dalje pazljivo pogledajuci saputnicu, i najzad stavi ruku na njeno koleno...

- Oce, secate li se psalma 129?

Na to svestenik brzo povuce ruku i izvini se... "Izvinite, sestro, ali telo je slabo..."

Najzad kaludjerica izadje, a svestenik se vrati kuci i iz ciste radoznalosti pogleda psalm 129. Ispostavi se da on glasi:

Trazite dalje, trazite vise, i dostici cete raj!

Naravoucenije: Budite dobro informisani o svim aspektima svog posla ili cete propustiti velike prilike.

Polagao Cigo vozacku, vidi instruktor znak STOP i pita Cigu kakav je ovo znak? A Cigo ce njemu:
- aluminijski, gazda, aluminijski.

Svadjaju se  muz i zena:
Zena: Sve pare  trsis na alkohol!
Muz: Ti kupujes  sminku od 100 evra!
Žena: Ali ja kupujem da ti budem lepa!
Muz: Pa i ja pijem  da mi budes lepa!

Evidentirano
jovanka
Član

« Odgovor #111 : Travanj 19, 2010, 04:37:41 »

Nasao pandur pingvina i doveo ga u stanicu. Vide to komandir, pa poce da vice:
-Pobogu, pa vodi ga u Zooloski vrt!
Sutradan isti pandur dolazi na posao u stanicu i drzi pingvina.
Komandir ga ljutito upita:
- Pa jel sam ti rekao da ga odvedes u Zoo vrt?
- Pa vodio sam ga, rece pandur, i mnoogo mu se svidelo! Sutra ga vodim u bioskop!

Predstavlja Japanac svoju porodicu svom poslovnom partneru, Muji:
• Ovo je moja žena Mi San, ovo je moja svastika Ni San i moja tašta Ti San.
Mujo kaže:
• Ovo je moja žena Nju Sam, moja svastika Nju Bi i moja tašta Nju Ti!

Svadjaju se dva coveka u javnom toaletu i dolazi pandur:

•Ko je to?
•Zan Klod Van Dam.
•Izlazite sva trojica!

Evidentirano
jovanka
Član

« Odgovor #112 : Travanj 20, 2010, 05:06:00 »

Umro upravnik ludnice i pacijenti odaberu 3 najpametnija da odu na sprovod. Otisli oni, vratili se i sad ih pitaju ostali kako je bilo:
• j***s sahranu, muzika svira, a mi jedini igramo!

Evidentirano
jovanka
Član

« Odgovor #113 : Travanj 21, 2010, 10:47:41 »

Ulazi upravnik u sobu i vidi da svi ludaci skacu,osim jednog.
Upravnik: zasto oni ovako skacu?
Ludak: Pa kazu da su oni kokice pa se kokaju.
Pomisli upravnik "vidi,vidi,ovaj izgleda vise nije lud" pa ga upita "a zasto ti ne skaces"?
Ludak: Pa zalepio sam se za serpu

Hodaju dva studenta ulicom, kad jedan pita drugoga:
- Stari, hocemo na predavanje ili na kafu?
- Bacicemo euro. Ako ostane u vazduhu idemo na predavanje

Idu Mujo i Haso camcom i nadju na Aladinovu svijetiljku. Haso je uzme i protrlja, izadje duh i pita ih koju ce zelju da im ispuni. Kaze Haso:

- Daj da more postane piva.

I ispuni im Aladin zelju. Idu oni dalje, a Mujo ce:

- Jebote Haso, jesi ti glup, sad moramo pisat u camac!

Evidentirano
jovanka
Član

« Odgovor #114 : Travanj 23, 2010, 05:22:39 »

Dosao Mujo na posao i obuo jednu crnu i jednu zutu cipelu. Vidjeo ga sef i poslao ga kuci da se preobuje.
- "Al‘ ce se shef iznenaditi kad se vratim, ja i kuci imam jednu crnu i jednu zutu cipelu."

Mama, odoh u dvoriste da ucim! - kaze sin majci.
- Sta je, najzad si se provrijednio? - zajedljivo ce majka.
- Da. Sjutra imamo dva casa fizickog.

Evidentirano
jovanka
Član

« Odgovor #115 : Travanj 26, 2010, 11:30:22 »

Dragi muzu:

Pisem ti ovo pismo da ti kazem da te ostavljam zauvek.

Sedam godina sam ti bila dobra zena, a sta sam dobila zauzvrat? Ove dve nedelje su bile ravne paklu. Tvoj sef mi je telefonirao da mi kaze da si upravo dao otkaz i to je za mene bila poslednja kap.

Prosle nedelje si dosao kuci, a nisi ni primetio da sam bila kod frizera i manikira, da sam pripremila tvoje omiljeno jelo i da sam nosila novi neglize. Dosao si kuci, zavrsio veceru za dva minuta i otisao pravo u krevet posle utakmice. Ne govoris mi vise da me volis, ne grlis me niti bilo sto drugo. Ili me varas, ili me vise ne volis, ali sta god da je u pitanju, ja odlazim.

Sa srecom, tvoja bivsa zena.

PS: Nemoj se truditi da me trazis. Tvoj brat i ja se selimo u Zapadnu Virdziniju zajedno.

Draga bivsa zeno,

Nista me nije tako obradovalo kao tvoje pismo. Istina je da smo ti i ja bili sedam godina u braku, mada ti nisi bila ni blizu dobre zene. Ja gledam sport na televiziji ne bih li se iskljucio od konstantnog prigovaranja. Steta sto to ne pomaze.

Primetio sam da si se prosle nedelje osisala, ali prvo sto mi je palo na pamet bilo je: "Izgleda kao muskarac". Moja majka me je naucila da, ukoliko nemam da kazem nista lepo, cutim.

Kada si pripremala moje omiljeno jelo, mora da si me pobrkala sa mojim bratom, jer ja sam prestao da jedem svinjetinu jos pre sedam godina, kada sam otkrio kamen u zuci.

Otišao sam da spavam iako si imala na sebi taj neglize, zato sto je cena jos bila zakacena na njemu. Molio sam Boga da je to samo slucajnost sto je moj brat upravo tog jutra pozajmio od mene 50 dolara, a sto je cena tvog neglizea bila 49,99 dolara.

Usprkos svemu, ja sam te jos uvek voleo i osecao da mi jos uvek mozemo biti zajedno. Zato, kad sam saznao da sam dobio 10 miliona dolara na lotou, dao sam otkaz i kupio nam dve karte za Jamajku. Kad sam dosao kuci, ti si vec bila otisla.

Pretpostavljam da se sve ovo desavalo sa razlogom. Nadam se da imas ispunjen zivot, kakav si oduvek zelela. Advokat mi je rekao da zbog pisma koje si mi napisala necu morati da ti dam ni prebijenu paru. Vodi racuna o sebi.

Tvoj bivsi muz, prebogat i slobodan.

PS: Ne znam da li sam ti ikada rekao, ali moj brat Karl se rodio kao Karla. Nadam se da to ne predstavlja problem.

Evidentirano
jovanka
Član

« Odgovor #116 : Travanj 27, 2010, 04:44:36 »

Šta se dobije kada se plavuša ubaci u alkohol?
Liker od mentola.

Evidentirano
jovanka
Član

« Odgovor #117 : Travanj 29, 2010, 06:12:04 »

Mama ciganka natjerala sina malog cigu da se okupa po prvi put u životu. Počne mali cigo trljati pa povikne:

- Mamoooo, skinuo sam prvi sloj!
- Tako, tako sine, samo ti trljaj!

Opet ce mali:

- Mamoooo, skinuo sam drugi sloj!
- Tako, tako, samo ti sine trljaj!

Kad za koju minutu sin sav sretan poviče:

- Mamoooo, našao sam majicu koju sam izgubio prošle godine!

Evidentirano
jovanka
Član

« Odgovor #118 : Svibanj 04, 2010, 05:12:32 »

Posle krace voznje kolima u kojima se nalazila i zgodna devojka, mladic se naprasno zaustavi na skrovitom mestu pod izgovorom da ''motor nesto nije u redu''. Posto je malo pogledao motor, on rece:
• Ne razumem sta se desilo, kao da se benzin odjednom pretvorio u vodu! Sta cemo sad?
Devojka odgovara mirno:
• Sad cete se vi vratiti u kola, pokusacete da me poljubite, ja cu vam udariti 2 samara i voda ce se odjednom pretvoriti u benzin

Sinoc smo supruga i ja sedeli na kauc i razgovarali o zivotu...

- Draga, ako se meni sta dogodi, ako bih bio u stanju vegetiranja, ovisan o aparatima i tekucini, molim te iskljuci sve stvari koje me drze u zivotu, da odem dostojanstveno...

Supruga je odmah ustala, iskljucila televizor i uzela mi pivo!

Evidentirano
jovanka
Član

« Odgovor #119 : Svibanj 11, 2010, 05:51:22 »

Ribar peca ribe i drzi ciglu na glavi. Naidje zgodna i radoznala dama pa pita ribara zasto ima ciglu na glavi?

- Moze seks pa cu ti reci.

Odbije ona, ode pa se opet vrati kasnije:

- Mlada damo, moze seks pa cu ti reci. - odgovori ribar opet. Ona pristane ..... Sad ce ona njemu:

- Daj mi sad reci sto ce ti cigla na glavi, a pecas ribu?
- Mlada damo, ti si danas cetvrta na ciglu, a na udicu nijedna.

Evidentirano
 Str: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14   Gore
Ispis
Skoči na: