Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: u europu preko leševa  (Posjeta: 1367 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
vir2
Junior
**

« : Prosinac 11, 2009, 02:17:32 »

ma, od muke i jada ne znam ni kako bih poceo s ovom temom.toliko sam ljut i ogorčen slušajući i gledajući na tv  što je ova naša vlada sve kadra učiniti da''spasi'' naše heroje iz zatvora u hagu. otišli su toliko daleko da čak traže dokaze za osudu u stranoj državi (bih). i to samo da bi nas ono nemoralno smeće od europe uzelo u svoje okrilje.upadaju u kuće braniteljima ali i tako visoko postivanim i časnim ljudima koji su moralni stupovi ovoga drustva. već se vidi kako hag i nema pravih dokaza pa se uhvatio prekomjernog granatiranja ne bi li na silu osudio ljude. a naša vlada  uredno sakuplja granate. uvjeren sam da će i najbezazleniji dokument iz topničkih dnevnika biti dugogodišnja robija, jer hag ne zanimaju granate već osuda naših generala. stoga, zbog novonastalih poteza vlade i moj naslov ovoj temi. bojim se da ćemo u europu sa zastavama na pola koplja!!!!joj što volim ovu vrstu demokracije!!!!!!
Evidentirano
hijena
Gost
« Odgovor #1 : Prosinac 11, 2009, 01:59:24 »

ni samo to vec su počeli i vojsku ispitivat ja znan jednog ovdi na viru a drugi njegovi su pozvani na sud u zgb da daju iskaze ,jer kako znan i nas jedan je bio u kafiću na ispitivanju -pa sad i on ce u zgb dat iskaz jer ono ni valjalo ,a ti papiri nisu bili traženi već to englezi traže zadnju slamku spasa da se ne otkrije njihova sramota
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: